Bangkokin molemmilla lentoasemilla (Suvarnabhumi ja Don Mueang) on taksien ja bussien lisäksi tarjolla erilaisia limusiineja. Thaimaalainen käsitys limusiinista poikkeaa eurooppalaisesta huomattavasti vaatimattomampaan suuntaan, mutta joka tapauksessa limusiini on taksia siistimpi ja mukavampi. Sellaisen myös saa nopeammin, koska ei tarvitse jonottaa taksijonossa.

Limusiineja kaupittelevat useat yhtiöt. Matkan hinnaksi tulee noin 700-800 bahtia (Bangkok) ja hämmentävää kyllä, ilmoitetussa hinnassa ei yleensä ole tinkimisen varaa.

Useat Bangkokin hotellit tarjoavat erilaisia Airport Pickup – tai Airport Transfer -palveluja. Tällaisen voi tilata myös erikseen ulkopuoliselta yhtiöltä, ja se saattaa tulla halvemmaksi kuin hotellin kautta (esim. Limousine Express, ImageLimo). Matka saa pramean alun, kun lennon laskeuduttua kentällä on vastassa koppalakkinen kuljettaja, mutta kyydistä keskustaan melko tavanomaisella Mercedekseksellä tai BMW:llä joutuu pulittamaan 2000-3500 bahtia.

Shangri-La -hotellilla on tarjolla myös helikopteripalvelu. Tosin ainakaan syyskuussa 2007 tämän tilaus ei onnistunut ja hotelli lähetti kahteen kertaan varmistetun S-Mercedeksenkin tilalle E-mallin.