Bangkokin liikenneruuhkat (”rot tit”) ovat legendaarisia. Viime vuosina maksulliset ohitustiet ja toisaalta metro sekä SkyTrain ovat onneksi helpottaneet tilannetta huomattavasti.

Hotellia valitessa kannattaa kiinnittää korostettua huomiota sen sijaintiin. Ruuhka-aikoihin taksit eivät yleensä suostu ajamaan esimerkiksi Saphan Taksin -sillan yli, mikä vaikeuttaa pääsyä joen itäpuolella oleviin hotelleihin (mm. Peninsula, Millennium Hilton). Hotelleilla on kuitenkin omat ylelliset laivat, joilla Chao Phraya -joen ylitys onnistuu.

Ruuhkaongelmaa on yritetty aikojen kuluessa ratkaista monin tavoin, yleensä laihoin tuloksin. Joskus kokeillut muutokset ovat aiheuttaneet vain entistä enemmän hämmennystä ja kaaosta, kun autoilijat ovat lähteneet vaikkapa yhtäkkiä yksisuuntaiseksi muutettua katua vanhasta muistista väärään suuntaan. Niinpä tilanne on pian palautunut ennalleen.

Kaikki Bangkokissa eivät toivota edes liikennevalojen ja tietokoneiden apua tervetulleeksi. Manuaalinen liikenteenohjaus työllistää suuren määrän ihmisiä, jotka haluavat pitää työpaikoistaan kiinni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qVxGLQbssA[/youtube]