Hua Hinissä on ostosmahdollisuuksia yllättävänkin runsaasti. Keskustan matkamuistomyymälät ja putiikit myyvät normaalia turistitavaraa. Optikkoliikkeitä, kameramyymälöitä ja räätäleitä on Hua Hinissä paljon jopa Thaimaan mittapuussakin laskettuna. Varsinkin räätäleitä on jopa riesaksi asti. Täällä tinkimistaitoinen ja määrätietoinen ostaja voi kuitenkin teettää laadukkaita pukuja ja paitoja erittäin edullisesti.

Markkinoita on useita, kuuluisimpana yömarkkinat. Yömarkkinat pystytetään iltapäivisin ja ne jatkuvat myöhään yöhön asti. Kahden korttelin pituudelta kadun varret täyttyvät erilaisista kojuista ja thaimaalaista pikaruokaa myyvistä kärryistä. Markkina-alue alkaa päätien, eli Phetkasem Roadin varrelta hieman kellotornilta pohjoiseen, ja jatkuu kohti rautatietä.

Yömarkkinoilla valikoimat ja asiakkaat ovat aavistuksen verran turistivoittoisia, mutta viikonloppuisin asiakkaina on myös Bangkokista viikonloppua viettämään tulleita thaimaalaisia. Etenkin huhtikuulla, jolloin thaimaalaisilla on lomakausi, yömarkkinat ovat erittäin ruuhkaiset juuri paikallisten ansiosta. Muistathan että markkinoilla kuuluu tapoihin tinkiä hinnoista armottomasti.

Hua Hin ostoksetTodelliset thaimaalaiset paikallismarkkinat ovat itsessään jo kokemus ja sellaiset ovat esimerkiksi Pae Main tiistaimarkkinat, jotka pidetään rautatien länsipuolella noin kilometri pohjoiseen yömarkkina-alueelta tai viikonloppuisin hotelli Grand & Plazan vieressä pidettävät vilkkaat iltamarkkinat. Täältä voit ostaa vaikka trooppisia kaloja ja napostella paahdettuja toukkia tai heinäsirkkoja välipalaksi. Vaateostoksilla ollessasi kannattaa luottaa omaan arvostelukykyysi mitä tulee vaatteiden kokoihin. Thaimaan XXL voi olla eurooppalaisen mittojen mukaan huomattavasti vähemmän.

Hua Hinin ykköspaikka ostoksille on ehdottomasti Market Village -ostoskeskus, joka avasi ovensa vuonna 2006. Siellä on ravintoloita, kahviloita, kauppoja, kojuja, internetkahviloita, postitoimisto, elokuvateattereita ja keilarata. Valikoima on valtava.

Alimmalla tasolla aivan ostoskeskuksen perällä on Lotus Tescon myymälä, josta vuokramajoituksessa asuva matkailija voi käydä hoitamassa päivittäiset ruokaostoksensa. Varsinkin kalatiski on kokemuksen arvoinen. Kalamies fileeraa valitsemasi kalat ja vaikka paistaa ne samaan hintaan.