Karon Beach on varteenotettava majoittumiskohde. Alueen rantahotellit tarjoavat suuria uima-altaita, mikä palvelee lapsiperheitä hyvin. Hiekkarantaa on kolmisen kilometriä. Karonin hiekka narskuu paljaiden jalkojen alla kuin Suomen nuoskalumi.

Rannalla saattaa olla aurinkotuoleja, ellei niitä ole näytösluonteisesti kerätty viranomaisten toimesta pois. Tämä näytelmä toistuu Thaimaan rannoilla vuosittain. Tuolin voi vuokrata 200 bahtin hintaan. Pyyhe kannattaa ottaa mukaan hotellista, ellei sitä ole erikseen kielletty. Rannalla myydään virvokkeita ja sieltä saattaa löytyä thaihierontaa varten kyhättyjä katoksia. Hieronta maksaa kestosta riippuen 300–600 bahtia.

Rantakadulla ei varsinaisesti ole myymälöitä lukuunottamatta puolessa välissä olevaa basaaria, josta löytyy matkamuistoja ja kaikenlaista vaatekappaletta. Rantakadun eteläpään rannasta erkanevalla osuudella voi nauttia Phuketin kalleimmista hinnoista. Kadun varrella on tiuhaan pientä putiikkia, joiden tarjonta on varsin samanlaista.

Parhaimmat kaupat voi tehdä aamun ensimmäisenä asiakkaana. Ensimmäinen kauppa tehdään hinnalla millä hyvänsä ja asiakkaalta saaduilla rahoilla viuhdotaan muut myymälän tuotteet hengille suotuisiksi. ”Heng heng heng!” voi myymälästä poistuva kuulla myyjän loitsujaan latelevan.

Hyönteisruokaa temppeliltä

Karon Beachin pohjoispäässä olevasta ympyrästä voi jatkaa Patong Beachille tai alueen parhaiden ruokaravintoloiden ympäröimälle Patak Road -päätielle. Länsimaisten aterioiden hinnat vaihtelevat 300–700 bahtin välillä.

Tien varrelta ja sivukujilta löytyy monenlaista myymälää, tatuointipuotia, hierontaa, kauneussalonkia ja baaria. Myös saariretkiä, kalastusta ja laitesukellusta myyviä liikkeitä sekä rahanvaihtopisteitä voi bongata tältä alueelta.

Ostoskadun yläpäässä on Karonin temppeli, jonka alueella voi oikeana viikonpäivänä nauttia eksoottisia ruokia, kuten toukkia, hyönteisiä, friteerattuja makeita ja suolaisia välipaloja. Myynnissä on myös elektroniikkaa, joka kestää ehkä hotellille asti. Lukulasit, aurinkolasit ja miesten alushousut ovat suosittuja markkinoilta ostettavia tuotteita ruuan lisäksi.

Yöelämältään Karon Beach ei ole niin hektinen kuin Patong Beach. Karonilta kuitenkin löytyy myös varsinainen baarialue, joka on pakkautunut yhteen kortteliin. Vieri vieressä toisissaan kiinni olevat baarit ovat kymmenisen vuotta kilpailleet siitä, kuka saa Zombien huonoimmalla äänentoistolla raikaamaan. Kovasta kilpailusta johtuen hintataso on edullinen, ja Singapore Sling kehkeytyy lasiin alle 200 bahtilla monesta baarista. Jättimäisiä yökerhoja ei Karonilla tiettävästi ole.