Rio Grill Asia HotelJos riisi ja nuudelit alkavat maistua puulta, saattaa olla aika suunnistaa brasilialaishenkisten lihavartaiden äärelle.

Rio Grill -ravintolan buffet Asia Hotel Bangkokissa tarjoilee mahan täydeltä tiriseviä, lihaisia herkkuja. Kasvissyöjät pysykööt kaukana!

Tarjoilijat kiertävät grillausmiekkojen kanssa pöydästä toiseen ja tarjoilevat vuorollaan lammasta, strutsia, possua, härän sisäfileetä, lohta ja muita houkutuksia. Lisukkeet, kastikkeet ja salaatit sisältyvät toki nekin hintaan.

Herkullinen lampaankoipi tulee tiettävästi Uudesta-Seelannista. Vaikka ”brasilialaisessa” ravintolassa ollaankin, häränliha on thaimaalaista ja siten ehkä hivenen heikompaa kuin tuontiliha. Rahalle saa täällä kuitenkin erittäin hyvän vastineen, eikä näillä hinnoilla voi mitään Kobe-lihabuffetia odottaakaan.

Rio Grillissä saa istua ja syödä niin kauan kuin jaksaa. Huvin hinnaksi tulee 500 bahtia (+palvelumaksu ja alv). Hinta on ilman juomia, mutta kuivin suin täällä ei toki tarvitse olla – viinivalikoimaakin löytyy kohtalaisesti.

Jos syömisen ja juomisen päälle ei jaksa liikkua, kannattaa kirjautua yöksi yläkerran neljän tähden hotelliin ja pyytää kuljetus huoneeseen vaikkapa rullatuolilla.

Buffet-lounas 500++ THB/hlö
klo 11.30 – 14.30

Buffet-illallinen 500++ THB/hlö
klo 18.00 – 22.30

Pöytävaraukset: puh. 02-215 0808

Rio Grill
Asia Hotel Bangkok, 2. kerros
296 Phayathai Road Ratchathewi
BTS-asema: Ratchathewi