Löydä halvat lennot Thaimaahan

longtail.jpgThaimaahan matkustavat niin lapsiperheet, eläkeläiset, häämatkalaiset kuin poikamiehetkin. Ja jos matkaajia on monenlaisia, niin on myös tarjolla olevia matkalippuja hintoineen.

Tässä muutama vinkki, joilla löydät halvat lennot tai pakettimatkan.

Suora lento on nopein
mutta ei aina edullisin

Suurin osa Thaimaan-matkailijoista käyttää Finnairin ja eri matkanjärjestäjien suoria lentoja. Tämä on helppo ja mukava, joskaan ei aina edullisin tapa.

Bangkok on suosituin Finnairin Aasian-kohteista. Talvikaudella Finnair lentää sinne kaksi päivittäistä lentoa. Koska lentojen kysyntä on tasaista ja koneisiin riittää tulijoita, tarjoushinnat Finnairin Bangkokin-reittilennoilla ovat verraten harvinaisia.

Matkanjärjestäjillä on Finnairia useammin tarjoushintoja ja yksittäisiä äkkilähtöjä. Valmiin pakettimatkan valitsemalla saa myös hotellin edullisesti.

Matkanjärjestäjiä

Aurinkomatkat
AREA
Finnmatkat
Tjäreborg

Välilasku voi
säästää satasia

Matkan hinnassa voi säästää, jos ei välttämättä tarvitse suoraa lentoa. Edullisempaa on usein tehdä välilasku eli lentää Suomesta esimerkiksi Tukholmaan (Blue1 yhteistyössä SAS:n kanssa) tai Keski-Eurooppaan ja vaihtaa konetta siellä.

Helsingistä saattaa löytää huippuhalvat lennot vaikkapa Air Berlin -yhtiöllä Düsseldorfiin, Saksaan (meno alk. 47 e sis. verot) ja jatkaa sieltä jonkin toisen lentoyhtiön kyydissä Bangkokiin. Säästöä voi näin kertyä jopa useita satoja euroja.

Reittivaihtoehtojen suunnittelu käy kuitenkin työstä, koska yhdistelmiä on valtavasti.

Hintahakukone etsii
halvat lennot

Apuna lentojen etsinnässä kannattaa ehdottomasti käyttää hintahakukoneita. Ne osaavat yhdistellä eri lentoyhtiöiden lentoja ja näyttää tarjolla olevat vaihtoehdot hintoineen.

Suosittuja hintahakukoneita

ebookers
Supersaver
e-Ticket
Seat24

Lentopisteet ja lahjakortit
avuksi ostoihin

Lentoyhtiöiden pisteitä voi käyttää palkintomatkojen hankkimiseen tai matkustusluokan vaihtamiseen paremmaksi. Lentopisteitä voi saada muutenkin kuin lentämällä, esimerkiksi käyttämällä jokapäiväisiin ostoksiin luottokortteja.

Jatkatko Thaimaan
sisäisellä lennolla?

Thaimaan sisäisessä liikenteessä toimii monta halpalentoyhtiötä, mm. Nok Air ja Thai Air Asia.

Yhdistettäessä ulkomaan lento kotimaan lentoihin kannattaa muistaa, että ulkomaan lennot tulevat Bangkokissa Suvarnabhumi-lentokentälle, kun taas kotimaan liikenne käyttää pääosin vanhaa Don Mueang -kenttää.

Onnea matkalippujen metsästykseen ja mukavaa lomaa!