Nai Harn Beach on monipuolinen 600 metrin mittainen poukamaranta. Kesäkaudella se on lainelautailijoiden suosiossa. Matkailukaudella meri tarjoilee parastaan: pitkiä matalia aaltoja, joiden rytmi luo lomatunnelman. Nai Harn sijaitsee Phuketin saaren lounaisosassa sijoittuen Rawain ja Katan välimaastoon. Idyllisinä pikku rantoina väliin jäävät Ao Sane, Ya Nui sekä Nui Beach.

Puiden katveessa rannalla on ollut kojuja, joista voi ostaa virvokkeita. Varmuudella myymälöitä löytyy ainakin pääkadun varrelta. Aurinkotuoleja saattaa olla tarjolla. Kannattaa kuitenkin ottaa oma pyyhe mukaan. Suihkut eivät yleensä toimi, joten iso pullollinen vesijohtovettä helpottaa pois lähtöä.

Ao Sane beach

Rannalta katsoen vasemmalla on oivallinen lasten leikkipaikka. Etenkin laskuveden aikaan alueen laguunista virtaa vesi merelle päin. Vanhempien on syytä valvoa lasten ”koskenlaskua”. Rannalta löytyy myös kahluulaguuni perheen pienimmille. Puiden varjoon voi viritellä eväsretkialustan. Varsinaisia ravintoloita tai hotelleja ei tässä vuoren rinteeseen rajoittuvassa päädyssä ole.

Rannalta katsoen oikealla on suuremmat aallot ja jyrkempi pohja, joten pääty ei ole lapsille paras uimapaikka. Oikealta jatkuu tie hotellin pihan ja kellarin läpi Ao Sane Beachille. Se on oivallinen vierailupaikka skootterilla liikkuville.

Nai Harn Beachilla on myös buddhalainen temppeli, jossa voi vapaasti vierailla. Temppelialueilla on pukukoodina pitkälahkeiset housut ja paita.