Kansallisen lainsäädäntökomitean kenraalit ehdottivat maan tieliikennettä pysäytettäväksi kansallislaulun ajaksi. Radiossa päivittäin aamukahdeksalta ja iltakuudelta soitettava laulu kestää vain minuutin ja kahdeksan sekuntia, mikä on vähän liikenneruuhkissa vietettyyn aikaan verrattuna, perusteli eläköitynyt kenraali Pricha Rochanasena, 70. Kenraaleiden idea on lähetetty komiteakäsittelyyn.

Bangkokin ympärille ehdotettiin rakennettavaksi 80 kilometriä pitkä supermuuri. Entisten Thai Rak Thai -poliitikoiden ideoima muuri suojaisi kaupunkia vedenpinnan nousulta, jos ilmastonmuutos nostaa merenpintaa.

Alkoholin myynti ja anniskelu kiellettiin lailla viideksi päiväksi vaalien alla. Turistit eivät saaneet edes punaviinilasillista viiden tähden hotellissa parhaaseen sesonkiaikaan. Kieltolaki kasvatti tiettävästi minibaarien myyntiä, mutta äänten ostoa se ei estänyt: tänä vuonna ääniä ostettiin ensimmäistä kertaa Viagra-kapseleilla.

Tulli takavarikoi uuden, 35-40 miljoonan bahtin arvoisen Ferrari 456 GT:n. Auto tuhottiin rutistamalla ja myytiin romumetalliksi. Valtiontilintarkastaja harmitteli asiaa, koska Ferrarin olisi voinut ottaa myös hyötykäyttöön upottamalla sen mereen keinoriutaksi.

Phuketissa löydettiin poliisivoimien yhteistyönä kaupan olevia piraattituotteita. Takavarikkoon kertyi 70 000 tuotetta vaatteista CD- ja DVD-levyihin. Koska alueen orpokodit vastaanottavat lahjoituksina tiettävästi ainoastaan aitoja Adidas- ja Nike-tuotteita, 34 miljoonan arvoiset piraattituotteet poltettiin.

Lakia rikkovat thaipoliisit määrättiin käyttämään vaaleanpunaisia Hello Kitty -asusteita työpaikallaan. Suunnitelmasta tosin luovuttiin pian, koska se oli liian häpeällinen kaikille osapuolille.

Kunnianloukkausoikeudenkäynnit jatkuivat. Tunnetun sanomalehden omistaja tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen entisen pääministerin herjaamisesta. Maan seuraava pääministeri tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen Bangkokin entisen kuvernöörin herjaamisesta. Saamiemme tietojen mukaan vankeinhoitolaitoksen johto on nyt haastamassa kunnianloukkauksesta oikeuteen journalistia, joka väitti Bangkokin keskusvankilan herjaussiipeä alimitoitetuksi.